Lähetetty: 27.4.2020 | Uncategorized @fiUutishuone

Kestävän kaivostoiminnan verkosto hakee uutta, osa-aikaista pääsihteeriä 1.9.2020 alkaen.

Pääsihteerin tehtävänä on edistää malminetsinnän ja kaivostoiminnan vastuullisuustyötä ja sidosryhmäsuhteita, johtaa verkoston toimintaa sekä kehittää verkoston tunnettuutta ja viestintää .

Verkosto on mukana kehitystyössä, jotka liittyvät kestäväänkaivostoimintaan ja luonnonvarojen käyttöön. Verkosto vastaakaivosten ja malminetsinnän vastuustandardeistaja niiden raportoinnista. 

Toivomme hakijalta hyvää yleiskuvaa vastuullisuuskysymyksistä sekä tuntemusta luonnonvarasektorin alalta. Toimit luontevastieri sidosryhmien ja yritysten kanssa. Verkostojen fasilitointi on sinulle tuttua ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet hyvä jäsentämään tietoa ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä. Sinulla on kyky työskennellä sekä suomen että englannin kielellä.

Verkosto toimii hallinnollisesti Kaivosteollisuus ry:n yhteydessä. Tehtävä on Helsingissä, mutta sopimuksen mukaan sitä voi hoitaa myös muulta paikkakunnalta.  

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 10.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Pääsihteerin valitsee Kestävän kaivostoiminnan verkoston hallitus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaivosteollisuus ry:n toiminnanjohtaja Pekka Suomela, soittopyynnöt tekstiviestinä 040 533 2848 tai email pekka.suomela@teknologiateollisuus.fi

Kuva: Verkoston perustamiskokous Tytyrin kaivoksella toukokuussa 2014.

Jaa:

Towards Sustainable Mining – TSM Suomi